IMG_1699IMG_1711IMG_1736IMG_1718IMG_1701IMG_1716

– some details from bff’s apartment –

Jeg elsker virkelig Ingrid sin leilighet, og detaljene i den. Og ikke minst lyset! Derfor tok jeg meg friheten av å knipse noen bilder for å vise dere. Hvor fint har hun det ikke? Min store drøm er at Ingrid skal begynne å blogge. Hun er så flink når det kommer til både interiør og antrekk, men til nå har jeg ikke lykkes. Dessverre. Men jeg har ikke gitt opp håpet helt, og håper jeg klarer å overtale henne til slutt, hehe.

Men over til noe helt annet! I dag er det tid for min andre behandling hos Mojgan og Argus Vital. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg masse! Mojgan er jo verdens største gledesspreder, så til tross for litt smerter så kunne jeg ikke fått en bedre start på dagen. Dessuten ser jeg så stor forskjell etter kun en behandling, så jeg er veldig spent på resultatet etter behandling nummer to. Jeg kan virkelig ikke skjønne hvorfor jeg ikke har gjort dette tidligere, og jeg ser frem til en sommer uten barbering!

Håper alle får en super dag og fin start på helgen ♥