behandlingen er sponset

IMG_1938

Jeg tipper at jeg ikke er den eneste som frykter den mye omtalte «sommerkroppen». Og ettersom sesongen for å kaste klærne er rett rundt hjørnet så tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om noe jeg fikk teste på Argus Vital tidligere denne uken. Er det en ting som aldri forsvinner fra kroppen min, så er det de forferdelige cellulittene. Selv ikke da jeg var på mitt smaleste, hvor jeg spiste sunt og trente mye ville de forsvinne. De klorer seg fast, og etter at jeg hadde testet diverse kremer og andre ting som skulle hjelpe ga jeg litt opp håpet og tenkte at det var noe som var kommet for å bli. Men etter at jeg leste litt på Argus Vital sin hjemmeside, så kom jeg over noe som heter Venus Legacy. Dette er en behandling som har tatt USA med storm, og takket være Argus Vital, kan endelig vi i Norge også få testet ut denne godsaken. Og vet dere hva som er det absolutt beste med denne behandlingen? Vel, det syns jeg nesten må være at det kjennes ut som en varm, deilig massasje! At det bryter ned fettceller og reduserer cellulitter kjennes bare ut som et stort pluss når du ligger der. For så deilig er det faktisk!

«Venus Legacy er en ikke kirurgisk behandling. Huden påføres et nettverk av terapeutisk varme, som trenger dyp ned i vevet.  Det oppstår en termisk reaksjon, som stimulerer kroppens naturlige helningsprosesser. Kollagen- og elastin produksjonen øker, noe som fører til fastere hud og færre rynker. Den forhøyede temperaturen i vevet bryter også ned fettcellene. Konsekvensen er fastere og strammere hud, mindre cellulitter og tap av centimeter.  Behandlingen kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår osv.»

I mellom 20-40 minutter, avhengig av område ligger man rolig og får denne «massasjen». Noe som passet meg perfekt på fredag ettersom jeg hadde en ganske hard økt på treningssenteret rett før. Ettersom det ikke er noen “rekonvalesenstid”, så er dette en behandling man kan ta i lunsjpausen, eller mellom andre aktiviteter. Noe jeg tror er viktig for de fleste av oss? hehe. Busy ladies. For meg er i hvert fall dette ganske viktig ettersom jeg alltid har planer både før og etter.

IMG_1916

Det kommer kanskje ikke som noe sjokk etter klagingen min på cellulitter at jeg valgte å teste Venus Legacy på lår/rumpe. Men som nevnt over her så er dette en behandling som kan utføres på flere kroppsdeler. Den kan stramme opp mage, dobbelthake, armer og ansikt for å nevne noen områder. Antall ganger du må gjenta behandlingen kommer ann på hvilket område du ønsker å stramme opp, og selvfølgelig hvordan utgangspunkt du har, men man kan vanligvis se resultater etter 3-5 behandlinger. Og mens vi er inne på utgangspunkt, så er ikke dette en vidunderkur mot fedme, det er det viktig at man får med seg. Dette er rett og slett for de som trenger den siste, ekstra hjelpen mot det irriterende overflødige. Om du trykker deg inn her, så kan du lese mer om Venus Legacy, og også se klipp om denne revolusjonerende behandlingen.

Akkurat nå har Argus Vital et introduksjonstilbud, som gir deg 20% på en pakke med fem behandlinger. Les mer om dette her.

IMG_1944IMG_1949

– Vidunderet, Venus Legacy –

Og så må jeg jo nesten oppdatere dere om hvordan det går med «hårfjerning med laser»-prosjektet! Jeg må innrømme at jeg ble veldig overrasket, og nærmest litt sjokkert over resultatet etter kun en behandling. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være en så stor forandring på hårveksten, og forventet ikke å se et slikt resultat før etter et par ganger. Så jeg må si at jeg er veldig positivt overrasket. Derfor gleder jeg meg veldig til å se hvordan det blir etter min andre behandling som jeg hadde nå på fredag! For om det blir en like stor forandring etter denne behandlingen, så kan jeg nesten kysse høvelen min farvel. I hvert fall for det området, hehe.

Argus Vital har også 25% på hårfjerning med laser nå, og om du er rask så kan du komme i gang før sommeren er her!

For å bestille time hos Mojgan kan du sende henne en sms på 92 84 65 69, ringe Argus Vital på 22 00 59 59, eller bruke kontaktskjema her.

Har noen av dere testet ut en eller begge behandlingene før? Eller er det noe dere kunne tenke dere å gjøre? ♥