sl12

snapchat lately

God formiddag alle sammen! ♥ Hvordan har helgen deres vært? Min har vært veldig fin, riktig nok rolig, men det er egentlig slik jeg liker det. Da får jeg tid til å gjøre alt jeg ikke har hatt tid eller ork til resten av uken, og jeg får ladet opp til en ny og spennende uke. Vel, spennende og spennende dere, man kan vel ikke akkurat si at det er så veldig mye som skal skje til uken, men det er godt å lade opp uansett.

Denne ukens snapchat lately ble som dere ser ganske kort. Jeg tok jo med mandag og tirsdagens bilder på forrige, og selv om jeg jobbet hardt med å fylle opp denne uken i går (haha), så ble det litt lite. Men her ser dere i hvert fall litt fra uken min. Trening og mat står i fokus om dagen, og til uken kommer oppskriften på den sykt gode salaten som jeg har bilde av. Sånn ellers er det en del bilder fra gårsdagens shoppingrunde med mamma. Etter fire timer på senteret ble det en stusselig fangst, og to meget slitne damer som til slutt fikk dratt hjemover.

Senere i dag så kommer det et spennende innlegg for de som i likhet med meg jobber mot sommerkroppen! So stay tuned og ha en herlig søndag ♥