russetid

God morgen dolls! Har dere hatt en fin start på dagen? Jeg tenkte at det hadde vært morsomt med et litt mer personlig innlegg på bloggen i dag, så Ingrid har vært så snill at hun har svart på litt spørsmål om meg. Det finnes vel ingen bedre måte å bli kjent med meg enn gjennom personen som vet alt, haha. Og så er det jo utrolig morsomt for meg også da, jeg må nesten innrømme det. Så tusen takk, bestis ♥

 Beste side? At hun alltid bryr seg og stiller opp, selv de gangene jeg ikke ser selv at jeg trenger det. Hun blir ofte mer sint enn det jeg blir hvis hun føler jeg ikke blir riktig behandlet, haha. Hun er veldig snill og setter de hun bryr seg om foran seg selv.

Verste side? Karoline sin verste side er nok det at hun er treg og nesten alltid forsinket. Når jeg bodde hjemme pleide vi å trene sammen og jeg tror jeg kan telle på en hånd de gangene hun kom når vi hadde avtalt å møtes. Jeg pleier å være sånn 5 minutter tidligere enn avtalt og hun 10-15 minutter senere, så litt dårlig kombo der.

Beste minne? Alle hytteturene til Valdres når vi gikk på ungdomsskolen. Det var da vi ble ordentlig kjent og bffs ♥

Morsomste minne? Det beste jeg vet er når Karoline er ufrivillig morsom og gjør ting hun blir litt flau over. Det her er kanskje ikke det beste minne, men jeg syns det var veldig morsomt der og da. Etter en spontan tur ute på byen hvor vi bare hadde hatt Absente å vorse med, så ble vi til slutt hentet av eksen til Karoline. På vei hjem var vi så dårlige at alle hang ut av vinduet på bilen, men Karoline tok det til et annet nivå ved å henge ut av døren, og så selvfølgelig så klarte hun å falle ut av bilen, haha. (bilen kjørte sakte, så det gikk bra altså).

Mest brukte emolji? ”fake” glisetegn, jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det.

Hvilke typer gutter liker Karoline? Hmm, litt vanskelig å svare på. Guttene Karoline har likt har vært ganske forskjellige. Men de hun har likt best har vel vært de hun faktisk kan snakke med.

Hva er hun flinkest å lage på kjøkkenet? Og hva er hun dårligst på? Karoline er faktisk ganske flink til å lage mat! Det beste er kanskje en pastarett med scampi. Kommer ikke på noe hun er dårlig på å lage, eneste er at hun er dårlig på å steke pannekaker. (Bare med stekepannen din, Ingrid!)

Favorittplagg? Det er vel egentlig kosedressen.

Hva bruker hun mest penger på? Mat. Så klær og vesker kanskje.

Hva drikker Karoline helst ute på byen? Sex on the beach. Jeg lagde en veldig god drink sist hun var her, tror det ble den nye yndlingsdrinken hennes! Men den kan man ikke drikke ute på byen da..

Hva har hun alltid med seg? Mobilen!

Hvordan er Karoline som en venninne? Helt ok! Neida, hun er best ♥ Her er det jo mange av tingene som står på beste side, men hun er faktisk ganske morsom (spesielt når det er ufrivillig).

Hvordan ser en typisk dag for dere ut? Det blir fort noen timer på sofaen med masse mat. Spesielt hvis vi har vært ute dagen før, da orker vi ikke stort. Men Karoline blir alltid dårligst da! Uansett om vi handler, spiser ute osv, så trenger vi alltid å slappe av litt etterpå, hehe.

Haha, må si jeg fikk litt tårer i øynene, og en god latter da jeg leste gjennom svarene. Ingrid og jeg har opplevd så utrolig mye sammen, og hun er virkelig den som kan lokke frem et smil på meg uansett situasjon. Hva syns dere om slike innlegg? Bør jeg ha mer av det på bloggen? ♥