sl13snapchat lately

God søndag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Helgen min startet ikke før etter kl. 19 i går, men etter det så har jeg virkelig hatt helg! Denne ene fridagen min denne uken skal virkelig nytes, og det med god samvittighet. Eller, nå lyver jeg. Egentlig så har jeg veldig dårlig samvittighet. Jeg har vært helt uten energi hele uken, og derfor bare fått gjennomført to av fem økter. Og dagens ellipse-økt, som skulle bli den tredje, kommer heller til å bli byttet ut med en lang tur i frisk luft. Satser på at det er hva kroppen min trenger etter denne uken, og at jeg er klar for en ny uke med mer energi og masse motivasjon.

Ukens lille opptur derimot var at jeg faktisk ser en bedring når det kommer til cellulittene mine på lårene etter at jeg var på min andre behandling med Venus Legacy. Jeg besøkte jo Mojgan på Argus Vital på torsdag, og selv etter en uke med lite trening og litt høyere matinntak enn planlagt så var det en forandring som møtte meg i speilet og lyste opp slutten av uken min. Selvfølgelig har ikke cellulittene forsvunnet over natten,  men de er ikke like dype og mye jevnere, så jeg er veldig fornøyd.

Nå må jeg nesten komme meg ut, så jeg rekker å nyte solen! Ha en strålende søndag, dolls ♥