sl14snapchat lately

God søndag alle sammen! Hvordan har helgen deres vært? Min har vært så fin, og det er trist at den snart er over. Skulle gjerne hatt en dag mellom søndag og mandag, for jeg føler ikke helt at jeg er klar for en ny uke enda. Helgen har virkelig gått unna, og gårsdagen var utrolig morsom og koselig. Dagen startet med en treningsøkt på fresh med lillesøster, før hele familien dro ut for å titte på biler. Så var det bare å dyppe ansiktet ned i malespannet og komme seg avgårde til Anette. Der ble det sushi, prosecco, vin og mye latter før vi dro videre ut. Jeg føler meg virkelig heldig som har så herlige og fine jenter! Jeg sitter alltid igjen med et stort smil, og verdens beste følelse. Dere er virkelig de beste, og jeg gleder meg masse til vi skal på tur ♥

Resten av kvelden så blir det etterlengtet kvalitetstid med sofaen. Det er kanskje flere enn meg som ikke er helt i slag i dag? hehe. Dere får kose dere masse med det lille som er igjen av helgen, så snakkes vi plutselig ♥