IMG_3144

♥ Jeg sender nesten alltid snap til Ingrid og lillesøsteren min før jeg kjøper noe, sånn bare for å høre hva de syns.

♥ Jeg gråter av ALT. Man kan ikke snakke litt hardt til meg uten at jeg kjenner at tårene presser på, og for å ikke snakke om hvor fort jeg begynner å tute av fine/triste/rørende filmer, serier og bøker.

♥ Jeg får ofte tårer i øynene når jeg ser lillesøsteren min spille håndballkamper. Ref. punktet over, haha. Litt blanding av stolt storesøster, og det at jeg savner å spille.

♥ Jeg er verdens største godtemoms. Det er ikke snakk om at jeg slutter å spise før det er tomt, eller at jeg er så kvalm at jeg nesten kaster opp. Og det tar myyyye godteri før jeg er så kvalm, haha.

♥ For to år siden var jeg ute på byen hver eneste helg, og nå klarer jeg nesten ikke en kveld uten å være ødelagt i en uke etterpå.

♥ Jeg tør ikke shotte lenger, etter at jeg har kastet opp på bordet et par ganger i forsøket på å være litt crazy. Sykt flaut! haha.

♥ Jeg er verdens dårligste på å fortelle historier og morsomme ting. Jeg er rett og slett talentløs, og ender alltid opp med å være den eneste som ler.

♥ Jeg beveger alltid på tærne mine, noe som gjorde at Ingrid lurte på om jeg var lesbisk første gang vi hadde sleepover, haha. Jeg har virkelig null kontroll over det, og merker ikke at jeg gjør det selv.

♥ Jeg var skikkelig guttegal da jeg var yngre, og var alltid en av de som snek seg ut etter sengetid for å møte guttene på håndballcuper og slike ting.

Hehe, tenkte jeg skulle starte uken med noen «fun facts» om meg selv. Om dette er noe dere liker så kan jeg jo poste flere slike innlegg, for det er masse mer der det kommer fra, haha. Nå er det tid for jobb, tenkte jeg bare skulle titte innom en tur først. Ha en fin dag alle sammen ♥