IMG_2094IMG_2099 copyIMG_2100IMG_2101

I går hadde jeg en utrolig koselig kveld med tante. Vi var på en av mine absolutte favorittresturanter i nærområdet, nemlig Chi i Lillestrøm. Jeg har jo aldri lagt skjul på at jeg er veldig glad i asiatisk mat, og Chi skuffer aldri – uansett hva jeg bestiller. I går ble det som så altfor ofte, Kylling Kung Pao på Szechuan Vis til middag (nr. 33) og Chocolate Heaven til dessert. Tante spiste Seafood Plate A Aa Chi (nr. 23) og den var visstnok også utrolig god!

I dag er heldigvis siste arbeidsdag før helg! Kroppen min var nok litt fornærmet for at jeg drakk alkohol sist helg, og ville ta igjen med en ordentlig forkjølelse. Det har derfor vært litt ekstra tungt å jobbe denne uken, og det blir veldig godt med helg! I morgen setter jeg faktisk snuten mot Bergen. Vi skal i konfirmasjon på lørdag, så da tar vi like godt hele helgen der. Noe jeg selvfølgelig er veldig glad for, for da blir det litt kvalitetstid med Linda på fredag kveld.

Nå er det på tide å pakke til avreise! Håper alle får en super torsdag, og en fin langhelg ♥ Noen som har noen spennende planer forresten? God helg ♥