sl15snapchat latelyHelgen er dessverre snart over, og det er tid for snapchat lately. Til tross for en ganske dårlig start på uken, tok det seg virkelig opp da vi satte snuten mot Bergen. Jeg har hatt en utrolig fin og koselig helg, og byen har virkelig vist seg fra sin beste side. Været har vært helt herlig, og Bergen er en utrolig flott by! Gleder meg allerede til jeg skal tilbake og besøke Linda.

På fredagen så var det som nevnt duket for ordentlig kvalitetstid med Linda, noe som selvfølgelig var like koselig som alltid. Smarte meg hadde helt glemt Linda sine klager på at det er brostein i hele sentrum, og trippet på tærne hele kvelden for å ikke sette fast hælene, haha. Men både skoene og jeg overlevde, og hadde en fantastisk kveld. I går var vi jo i konfirmasjon, og jeg må innrømme at jeg blir skremt over hvor fort tiden går. Lillegutt har virkelig blitt stor, og det var en veldig fin feiring. God mat, fantastiske kaker og veldig fine taler. Utover kvelden ble det åpnet både en, to og syv flasker vin, og stemningen var upåklagelig.

Som dere sikkert skjønner, så har jeg hatt en helt fantastisk helg, og jeg skal virkelig ta med meg all den gode energien inn i den kommende uken. Hvordan har helgen deres vært? Har dere gjort noe morsomt? ♥ Forresten, dere må titte innom her senere i dag, for jeg skal få lov til å gi dere et helt supert tilbud!