IMG_1938

Jeg nevnte jo kort i stad at jeg har fått lov til å gi dere et helt supert tilbud! Som blogger så får man jo veldig mange muligheter pågrunn av akkurat dere fine lesere, og da er det veldig viktig for meg å prøve å gi noe tilbake, gjerne i form av gode rabatter og slike ting. Derfor snakket jeg litt med Mojgan da jeg var der tidligere i uken, og jeg får nå lov til å gi dere den 5. behandlingen på Hårfjerning med Laser og Venus Legacy GRATIS. I tillegg til at det nå er 20% på Venus Legacy og 25% på Hårfjerning med Laser, så får dere altså den 5. behandlingen helt gratis. Er ikke det et helt supert tilbud?

Jeg er jo veldig fornøyd med begge behandlingene, og er veldig positivt overrasket over resultat på både hårvekst, og cellulitter! Jeg har nå hatt tre behandlinger med laser på bikinilinjen, og ikke bare er det veldig lite hårvekst igjen, men det vokser også ut veldig mye senere. Det er et resultat jeg ikke engang turte å drømme om da jeg skulle starte. Når det kommer til cellulitter så hadde jeg en liten ansamling på høyre lår/hofte etter litt for mange harde fall på kun en side. Disse var ganske dype, og nå etter et par behandlinger så er de mye jevnere og mer overfladiske.

(Forresten, det er veldig viktig at dere selv tar initiativ til å si at dere kommer via meg når dere bestiller time for å få tilbudet.)

For å bestille time hos Mojgan kan du sende henne en sms på 92 84 65 69, ringe Argus Vital på 22 00 59 59, eller bruke kontaktskjema her. ♥