IMG_2285IMG_2190IMG_2283

Hvis jeg ga uttrykk for at det bare var fint vær da vi var i Bergen, så lyver jeg litt. For rett etter vi hadde fått knipset litt bilder kom det noen dråper og en ganske så sur vind. Men jeg tror jeg fortrengte det av den enkle grunn av at jeg hadde solstrålen min ved min side hele kvelden. Hehe. Jeg har også fortrengt at kvelden var litt halvveis traumatisk da vi ikke fikk bord et eneste sted! Eller, nå overdriver jeg en smule. Men det var fullt på alle stedene vi ville spise, og ventetid på sånn typ 30 min for å i det hele tatt få bord. Etter å ha løpt byen rundt i nesten en time for å finne et sted, og endte opp med en helt ok (-) middag på Sumo, angret vi litt på at vi bare ikke ventet på det bordet. Men, kvelden ble reddet da vi dro til Egon og fikk hver vår dessert. Glade og fornøyde brukte vi resten av kvelden på å utlevere hver minste detalj av livene våres til alle som ville høre på i den overfylte resturanten. Tipper de andre gjestene likte underholdningen.

Det ble en ganske tidlig, og rolig kveld, noe jeg var utrolig glad for dagen etter. Jeg fikk også sett en del av sentrum i vår desperate leting etter mat, og ikke minst fikk jeg kvalitetstid med Linda, noe som var det absolutt viktigste.

Har noen av dere vært i Bergen før? Og har dere noen tips til resturant til jeg skal dit neste gang? ♥