sl17snapchat lately

God søndag alle sammen! ♥ For en fin uke dette har vært. Den startet med at Karoline og jeg fikk besøke verdens vakreste lille pjokk, og hans flotte mor. Lucas er verdens peneste lille baby, og Cathrine har allerede rukket å bli supermamma! Jeg ble helt forelsket, han er virkelig helt nydelig. Det var også utrolig koselig med en ordentlig jentekveld, det er så sjeldent at vi møtes og tiden flyr like fort avgårde hver gang! Fantastiske jenter 

Sånn ellers så har jeg jobbet to ganger på Oslo City denne uken, og det var også utrolig koselig. Følte virkelig at jeg kom hjem igjen, og jeg elsker stemningen der. Så jeg gleder meg veldig til å sakte, men sikkert flyttes tilbake dit. Komme hjem igjen, hehe. I går var jeg så heldig at kompisen min, Espen, disket opp med tre-retters og vin. Maten var utrolig god, så nå har han blitt fast kokk for meg.

Dette ble et kort innlegg med veldig oppsummertings-takter, men nå er det snart klart for CL finale og det er ekstra spennende når Larvik er med. Så jeg må bare runde av og få ut innlegget før det starter, hehe. Flere som skal se på? Ha en super avslutning på uken og helgen alle sammen! ♥