behandlingen er sponset

IMG_2386IMG_2395

God mandag alle sammen! ♥ Har dere hatt en fin helg? Denne mandagen er jeg fast bestemt på at skal bli helt super, derfor lar jeg ikke den vanlige mandagsfølelsen snike seg på meg i det hele tatt. Dagen kunne derfor bare starte på en måte, og det var med en treningsøkt. Så nå sitter jeg her med masse energi og er klar for å gripe dagen – for en herlig følelse!

Sist uke var jeg på Neglhuset hos herlige Agnes for å fylle på vippene mine igjen. Det hadde nå (som dere sikkert ser) gått fire uker siden sist og det var utrolig deilig å få fylt opp igjen. På slutten var jeg nesten nødt til å bruke litt mascara når jeg skulle ut og i konfirmasjon, og for et herk, haha. Jeg glemmer hver gang hvor forferdelig det er. Og det kommer fra den tidligere selverklærte mascara-dronningen. Selvfølgelig så koster det litt, men det er virkelig verdt det altså. Det tror jeg de fleste som har prøvd vil kunne si. Det er jo også gjerne første gang som svir litt ekstra i lommeboken, så derfor tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om at Neglhuset har et helt fantastisk tilbud som gjelder ut mai.

♥ Klassiske vipper til kun 1000,-

♥ Volumvipper til kun 1600,-

Det tror jeg faktisk er det beste tilbudet Neglhuset har hatt siden jeg startet å gå dit, og jeg ville absolutt ikke nølt med å bestille time om du vurderer å sette på. De flinke jentene på Neglhuset er som regel ganske fullbooket, og tilbudstimene går fort unna!

Om dere ønsker å booke time hos Neglhuset så kan dere ringe eller sende sms til 458 33 166 ♥