snapppsnapchatlatelyGod formiddag dolls ♥ Først og fremst vil jeg si unnskyld for dårlig oppdatering. Plutselig satt jeg i en situasjon hvor jeg hadde altfor mye å gjøre, og alt ble gjort halvveis i og med at det ikke var tid til å gjøre det ordentlig. Det er noe jeg virkelig misliker, og som går veldig utover humøret. Det ble rett og slett altfor mye for meg, og jeg måtte prioritere litt. Derfor måtte dessverre bloggen legges bort. Men nå er jeg tilbake, og skal gjøre så godt jeg kan frem til jeg drar på ferie. Når jeg kommer til Tyrkia blir alt 1000 ganger lettere, så gled dere!

Siden forrige snapchat lately har det skjedd utrolig mye. Ikke bare har lillesøster hatt bursdag, men det har vært 17. mai, vi har fått ny bil og jeg har vært en tur i Strømstad med Elin og Anette. Altså, så har jeg hatt det veldig fint, spist altfor mye mat og kost meg masse. Et av høydepunktene var absolutt da pappa og mamma overrasket lillesøster og meg med at de hadde kjøpt en Nissan leaf som vi skal få dele på. Jeg tror jeg aldri har vært så sjokkert i hele mitt liv, og selvfølgelig utrolig glad. Jeg har allerede knyttet sterke bånd til den, og gleder meg til alle turene vi skal ta sammen, hihi ♥

Jeg kunne sikkert skrevet en hel del om alt som har skjedd siden sist, men jeg vet ikke helt hvor spennende det er for dere å lese. Dere får derfor heller få et lite innblikk gjennom bildene, og så håper jeg at dere syns det er greit ♥ Hvordan har helgen deres vært forresten? Har dere hatt det fint?