IMG_3380IMG_3343

God formiddag dolls! I dag er det torsdag allerede, og snart helg! Føles bra, ikke sant? Selv om jeg jobber til 19 på lørdag, så tror jeg dette blir en helt fantastisk helg med masse morro! Jeg klarer nesten ikke vente til jeg skal kjøre ned gitteret og hoppe inn i finstasen. Kjenner at jeg må roe meg ned litt, men det er så mye gøy som skjer fremover og jeg rekker nesten ikke bli ferdig med en ting før det er tid for neste begivenhet. I dag er det også bare 11 dager til Ingrid og jeg reiser til Tyrkia! Det er faktisk helt utrolig hvor fort tiden går, og jeg kjenner at jeg begynner å bli litt stresset over at jeg ikke har begynt å pakke. Hehe, som dere sikkert skjønner så liker jeg at kofferten er pakket i god tid før avreise. Må nesten starte i morgen om jeg ikke skal glemme halvparten av det jeg vil ha med meg hjemme!

Men nå ble det mye skravling her. Grunnen til at jeg egentlig titter innom er for å vise den nye klokken min fra Skagen. Er den ikke fin? Jeg var så heldig at jeg vant den i en salgskonkurranse på jobb, og ettersom jeg har siklet på den i evigheter, så ble jeg veldig, veldig happy! Kjedet er også fra Bjørklund og har blitt fast inventar rundt halsen min. Så det er jeg absolutt veldig fornøyd med! Toppen er forresten også ny, og den er fra Zara. Perfekt nå mot sommeren, syns dere ikke?

Hva syns dere? Ha en strålende dag alle sammen! ♥