sl19snapchatlately

God mandag alle sammen! ♥ Har dere hatt en fin helg? Min har vært veldig hektisk til tross for at jeg har hatt ferie siden fredag. Det er vanskelig å ta seg helt fri når man er hjemme, for det er alltid noe man skulle gjort, eller noe som gnager på samvittigheten. Nå har jo denne helgen absolutt vært mest kos da, selv om programmet har vært ganske tight. På lørdag var jeg i bursdagen til fineste Cathrine, og i går hadde jeg selv familieselskap. Jeg var så heldig at jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg, både av mat og kaker, og ikke minst gaver. Hele familien stiller også opp for å gi meg en fin bursdag, og det er selvfølgelig det jeg setter mest pris på. Virkelig heldig er jeg!

I morgen 04.00 setter Ingrid og jeg snuten mot Gardermoen. Jeg kan nesten ikke vente! I dag har vi vært en liten tur på senteret for å kjøpe det siste nødvendige til turen, så nå skal bare det siste pakkes i kofferten, batterier lades og så er vi klare! Jeg tror ikke jeg klarer å beskrive og uttrykke hvor mye jeg gleder meg til denne ferien. Det kommer til å bli SÅ bra! Og deilig! hehe. Jeg tar selvfølgelig med både kamera og mac, men dette er først og fremst ferie – fra alt – så jeg håper dere er litt tålmodige med meg.

Nå er vinneren av bikini og sololje også trukket, og hun har fått beskjed på mail. Det var utrolig gøy at så mange meldte seg på, og jeg kan love dere at det kommer en lignende giveaway igjen ganske snart! Så følg med på bloggen og facebooksiden fremover ♥