IMG_3694IMG_3705IMG_3751IMG_3724IMG_3701

God morgen! ♥ Tenkte jeg skulle starte dagen med å legge ut noen snapshots fra gårsdagen. Været og temperaturen er virkelig herlig her nå, og vi koser oss SÅÅ mye. Vi er heldigvis begge to skikkelig nørds når det kommer til å lese bøker, så da vi kom ned til bassengkanten tok det ca. fem minutter og så satt begge med nesen godt plantet i hver sin bok.

Nå i dag skal vi først spise litt frokost og så gå for å se litt på markedet som er her i Camyuva hver onsdag. Etter hva jeg har lest, så skal det visst være her de lokale pleier å kjøpe alt av frukt og grønt, så det blir gøy å få med seg. Forhåpentligvis så får vi også med oss litt hjem, for akkurat nå går det absolutt mest i sjokolade og potetgull som snacks, hehe.

Håper alle får en super dag, og at været hjemme i Norge også er pent. God onsdag alle sammen ♥