IMG_3797

– bikini fra victoria’s secret // solbriller fra chanel –

I går tok vi en del bilder under vann som jeg tenkte å vise dere senere i dag. Tirsdag kveld var vi byen rundt for å finne rosa dykkermasker, begge to må nemlig holde for nesen under vann og det blir litt problematisk når vi skal ta bilder, hehe. Men dykkermasker fant vi, og derfor måtte vi teste litt i bassenget i går. Og gud så gøy det var! Da jeg var liten lekte jeg under vann konstant hele sommeren i bassenget til mormor og bestefar, og det ser ut som at det blir en del av det denne ferien. Det er viktig å beholde barnet i seg, og Ingrid og jeg klarer det med glans når vi er sammen, hehe.

Det er dessverre meldt litt dårlig vær de neste dagene, så derfor tenkte jeg at jeg skulle høre med dere om dere hadde kjennskap til litt ting man kan gjøre her i nærheten? Jeg har googlet litt, men det er alltid bedre å høre fra dere. Tyrkisk bad er jo en ting, men er det noe annet som kan gjøres når det regner? Setter virkelig pris på alt av tips, for nå begynner det å bli litt tynt med bøker ettersom vi begge har sluket to hver siden vi kom.

Hvordan er det med dere forresten? Er været pent hjemme i Norge? ♥