IMG_4022

– skjørt fra mango –

I går tok Ingrid og jeg en liten pause fra solen, og dro en tur på Migros shopping mall i Antalya. Det ble dessverre/heldigvis (?) ikke mange posene med hjem for noen av oss, men vi kom heldigvis ikke helt tomhendt tilbake. Dette skjørtet var det eneste som fikk bli med meg hjem, men jeg likte det så godt at det egentlig ikke gjorde så mye at jeg ikke fant noe mer. Begge var helt på grensen når det kom til vekt på vei ned, så det passet seg veldig godt at det ikke ble noen storfangst. Nå hadde vi selvfølgelig i tilfelle laget både en, to og tre planer for hvordan vi skulle fikse dette, men lommebøkene våre er i hvert fall fornøyde.

Nå ligger vi mest sannsynlig på stranden og slikker sol. Vi fant ut i går kveld at vi kun har fire hele dager igjen, så vi fikk litt panikk med tanke på at den perfekte brunfarget ikke er nådd enda. Derfor gjør vi så godt vi kan for å samle solstråler, samtidig som at vi krysser fingrene for at de siste dagene blir skyfrie. Det er jo litt flaut å komme hjem uten en ordentlig brunfarge, syns dere ikke?

Håper alle har fått en strålende start på uken og at dere får en fin dag ♥