IMG_4086IMG_4087

– underwear from mymuse.no, bra here and panties here – (sponset)

God morgen dolls! ♥ Hvordan er det med dere? Tenkte jeg skulle titte innom en rask tur før vi løper ned på stranden. I går ble det ikke så lang dag i solen for vår del, og da jeg våknet og så meg i speilet i dag så var nesten bikiniskillet mitt borte. Det er faktisk litt krise nå som vi har så lite tid igjen, så vi blir nok på stranden i hele dag for å få så mye farge som mulig. Jeg hører rykter om at det regner en hel del hjemme? Håper virkelig at vi tar med oss solen når vi setter snuten hjemover, for selv om det er utrolig deilig å være i syden – så er det ingenting som slår norsk sommer.

Før jeg dro så var jeg så heldig at jeg fikk velge meg ut undertøy fra mymuse.no. De har utrolig mye fint, og et godt utvalg av størrelser til fine priser! For meg var det nesten en umulig oppgave å velge ut noe, for det er kind of underwear heaven, hehe. De har også sommersalg der nå, så jeg vil anbefale alle å ta en titt ♥

Ha en strålende dag alle sammen! ♥