SL20snapchatlately

God formiddag dolls ♥ Nå er jeg tilbake på norsk jord etter en utrolig fin ferie med beste. Tiden gikk altfor fort, og plutselig satt fyllesyk 1 og 2 på flyplassen og prøvde å ignorere de hysteriske skrikene fra høytalerne. På fredag skulle vi ta et par glass for å feire et fantastisk opphold, men så ble vi kjent med noen veldig fine personer i leilighetene rundt og vips – så var vi ikke i seng før 06. Turen hjem ble derfor ikke så behagelig som den kunne vært, og begge var ganske klare for å komme seg hjem til egen seng så fort vi landet.

Dessverre er ikke formen helt som den skal, så i dag har jeg store planer om å ligge sammenkrøpet på sofaen så lenge det lar seg gjøre. Håper dere har det bedre enn meg akkurat nå, og at dere har hatt en fin helg! Ha en fantastisk søndag alle sammen ♥