IMG_4073

IMG_4061 copy

God mandag alle sammen! ♥ Hvordan har starten på uken deres vært til nå? Min dag startet altfor brått da jeg våknet i panikk og så at klokken var ti. Jeg var helt sikker på at jeg hadde satt alarmen på åtte, men det hadde jeg nok kun drømt, haha. Derfor var det bare å hoppe fra sengen til dusjen før øynene hadde klart å åpne seg og så kaste seg i bilen. Heldigvis så er det kun eget arbeid det går utover, jeg forsover meg nemlig aldri når jeg skal «ordentlig» på jobb. *bank i bordet*

Selv om starten på denne dagen med – regn, at jeg forsov meg og at formen ikke er helt topp – legger opp til en skikkelig blåmandag, så gjør resten av dagen at det umulig kan bli det! Etterpå skal vi i bursdagsselskap til Kristin, noe jeg gleder meg helt utrolig mye til. Jeg elsker bursdager, spesielt andre sine, så dette blir en veldig fin mandag!

Nå må jeg nesten vende oppmerksomheten tilbake til arbeidet om jeg skal få gjort noe i dag! Ha en strålende dag dolls ♥