IMG_5817 IMG_5819

stella, det nye, costume

Helt siden jeg var liten har jeg vært helt oppslukt i magasiner og all inspirasjonen man finner i de. Mormor abonnerte på alt av fashion, interiør, sladderblader og dameblader da jeg var yngre, og hver gang jeg var på besøk så kunne jeg ligge på sofaen der i flere timer og lese bladene fra «perm til perm». Ingenting gikk ulest og det var i sofaen hos mormor og bestefar interessen for spesielt klær, sko og vesker begynte.

Jeg husker veldig godt at drømmen på den tiden var å jobbe i et typisk fashion/livsstil blad, og det var vel litt av de samme grunnene som at jeg ønsket å jobbe der som gjorde at jeg begynte å blogge. For det ligner jo litt på hverandre. Man viser jo frem det man syns er fint av klær, man skriver oppskrifter til inspirasjon for andre, og ikke minst skriver man om temaer som opptar en. Man tar bilder av ting man syns ser bra ut, og man får betalt for annonser. Etter hvert så gikk jeg mer og mer over til å lese blogger enn magasiner, men jeg setter fortsatt stor pris på inspirasjon på ark og ikke kun på nett. Disse er nok ikke favorittene, men noen ganger tar man det man har, og det er mer enn nok.

Hvilke magasiner er deres favoritter? ♡