IMG_5861IMG_5858her eller her (annonselenker)

Good morning sweeties ♡ Har dere hatt en fin uke så langt? Min har vært veldig fin, til tross for sykdom. Jeg har blitt tatt veldig godt vare på av kjæresten, som har laget mat og dullet med meg slik at jeg har blitt helt bortskjemt. Det var nok dessverre flyturen eller overgangen fra Spania som gjorde meg syk, men jeg satser på at jeg snart er ordentlig på bena igjen. Jeg har tross alt egentlig ikke tid til å være syk om dagen.

Men så tilbake til hva innlegget skulle handle om, nemlig det fantastiske undertøyet fra Calvin Klein som jeg kjøpte tidligere i sommer. Skikkelig mainstream – I know – men etter å ha prøvd bh’en på, så kunne jeg ikke la være å kjøpe den. Fantastisk passform, og utrolig deilig stoff. Rett og slett perfekt for oss som helst skulle gått uten bh hele tiden, hehe.

Flere som ikke har klart å la være å kjøpe den? ♡