IMG_4965IMG_4953IMG_4960

Jeg la jo bort bloggen for sommeren, men kamera var selvfølgelig med til Spania, og det er der de fleste bildene i de forrige og neste innleggene er fra. Vi og vår bf-familie leide to leiligheter ved siden av hverandre i Calahonda. Leiligheten var veldig lys og i perfekt sydenleilighet-stil og vi hadde det superfint. Jeg rakk akkurat å knipse litt bilder av leiligheten før resten av familien tråkket inn med koffertene, slik at jeg kunne vise dere den. Den var innredet kun med ting fra IKEA, og det var gøy å se hvor fint (i følge meg) de kunne få det med kun rimelig interiør.

IMG_4987IMG_4992

Uken i Spania var helt fantastisk. Vi koste oss masse hele uken, og det var ikke så mye annet på agendaen enn strandliv, fantastisk mat og venninne/familietid. Dessverre gikk uken altfor fort, og jeg var altfor raskt tilbake til hverdagen! Heldigvis skal jeg ut å fly allerede senere i dag igjen (ja, jeg elsker å fly, hehe). Er det noen som kan gjette hvor jeg skal? Kan gi dere et lite hint, det er et sted i Norge! Ha en fin dag alle sammen, så snakkes vi i morgen ♡