behandlingen er sponset

IMG_3797Nå etter tre bikiniferier kan jeg trygt si at jeg er utrolig takknemlig og fornøyd med at jeg har fått prøve hårfjerning med laser. Det er vel noe de fleste kunne ønske seg, og det er vanskelig å gi uttrykk på hvor mye enklere det gjør sommermånedene. At man kan slippe å uroe seg for at ikke bikinilinjen er perfekt er i seg selv ganske fantastisk, men at man slipper å bruke tid på det i tillegg gjør saken hundre ganger bedre. Jeg har nå vært på behandling hos Mojgan på Argus Vital fire ganger, og selv om det gjør litt vondt – så er det absolutt verdt det! Mojgan er utrolig behagelig og profesjonell, og gjør det hele til en god opplevelse.

Nå er høsten snart rundt hjørnet, og det er den beste tiden å starte opp en slik behandling på. Da rekker du alt før neste sommer og kan bare glede deg over resultatet når sesongen kommer. Som jeg har nevnt tidligere, så får dere som bestiller gjennom meg den femte behandlingen gratis. Det er veldig viktig at dere sier i fra om dette når dere bestiller, for dette er ikke noe dere blir spurt om.

For å bestille time hos Mojgan kan du sende henne en sms på 92 84 65 69, ringe Argus Vital på 22 00 59 59, eller bruke kontaktskjema her ♡