behandlingen er sponset

IMG_6383

I sommer har jeg gått uten sminke i 5-6 uker, med unntak av tre dager. Jeg har jobbet uten sminke, jeg har spist ute uten sminke og jeg har vært ute på byen uten sminke. Det er noe jeg aldri hadde gjort om det ikke hadde vært for vippe-extension! Og selvfølgelig litt solkysset hud. Men vet dere hva? Det var utrolig deilig! Og jeg følte at det gjorde selvtilliten og resten av meg noe godt. Selvfølgelig så syns jeg jo selv at jeg er mye penere med sminke, og fikk jo nesten litt sjokk nå når jeg har begynt å sminke meg igjen – men de ukene gjorde veldig godt. Jeg har vært så stresset for alt og ingenting denne sommeren, så det var godt å slippe «utseende-delen» og komme litt ned på jorden igjen. For vet dere hva? Selv om jeg ikke er en av superbabene med perfekte antrekk, sminke og hår som ligger akkurat som det skal og en kropp til å dø for, som man finner overalt på instagram om dagen – så er det okei. Jeg har slått meg til ro med at jeg er litt småsøt og at bildene mine ikke er helt i #inspo kategorien, og det er faktisk helt greit.

Hehe, det var dagens lille snakk! Jeg går selvfølgelig fremdeles til Neglhuset for å fylle på vippe-extensions. Alle som jobber der er utrolig flinke, og de to siste gangene har jeg vært hos Egle. Damene som jobber på Neglhuset er etter min mening Oslos beste, og jeg er alltid fornøyd med resultatet. De ser virkelig hva vippene dine tåler, og legger etter det. Mine egne vipper ser fortsatt lange og fine ut, og jeg har ikke hatt behov for en eneste pause siden jeg startet i november 2013. Dessuten er det alltid like koselig å komme dit, jentene er virkelig de herligste! ♡