sponset behandling

IMG_6173 IMG_6179 IMG_6188 IMG_6201 IMG_6205 IMG_6223 IMG_6230

Sist uke var jeg nok en gang hos Mojgan og Argus Vital for en runde med hårfjerning med laser igjen. Ettersom jeg har skrevet en del om dette tidligere her, her og her – så tenkte jeg at jeg heller skulle vise dere litt bilder fra det fargerike og koselig lokalet hvor Argus Vital holder til. Med en sprudlende Mojgan er det vanskelig å ikke føle seg hjemme, og det har veldig mye å si når man skal på en slik behandling. De fleste syns kanskje det kan være litt flaut, det gjorde i hvert fall jeg første gangen (eller, det tok fem minutter og så var all flauhet borte) og da er det utrolig godt at personen du går til klarer å få deg til å slappe helt av.

Hos Argus Vital tilbyr de en rekke behandlinger. Blant annet Venus Legacy som jeg har skrevet om her, fillers som Juvederm og Botox, og diverse hudpleiebehandlinger. De selger også hudpleieserier som Obagi, Forlle’d og Dermaceutic. Tidligere har jeg fått lov til å gi et helt supert tilbud til mine lesere og dette fikk jeg nok en gang lov til å gi. Dere får dermed fortsatt den femte behandlingen på Hårfjerning og Venus Legacy gratis om dere sier at dere kommer gjennom meg ved bestilling. Dette er et tilbud som kun gjelder mine lesere, og derfor er det veldig viktig at dere opplyser om dette for å få tilbudet 

For å bestille time hos Mojgan kan du sende henne en sms på 92 84 65 69, ringe Argus Vital på 22 00 59 59, eller bruke kontaktskjema her. ♡