IMG_6775IMG_6768

God formiddag alle sammen! ♡ Har dere hatt en fin helg? Jeg er på plass hjemme igjen etter en fantastisk helg i Gøteborg med kjæresten. En utrolig koselig by hvor jeg har så mange fine minner fra. Og etter denne helgen enda fler! Bloggen ble helt lagt bort, men jeg har tatt litt bilder til dere som kommer de neste dagene. Tenkte jeg bare skulle titte innom en rask tur før jeg fikser opp litt her hjemme og så drar på jobb.

Ettersom både kjæresten og jeg starter sent i dag, så startet vi dagen med en powerwalk rundt på Frogner og mot Bygdøy. Jeg har jo vært utrolig lat på treningsfronten de siste månedene, og kroppen har dessverre fått lide for det. Det er utrolig hvor mye mer energi man får etter bare en sånn liten tur, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg sluttet å trene om morningen! Så denne uken skal jeg begynne å ta tak i treningen igjen. I morgen blir første turen på fresh på en stund, og siden jeg skriver det her – så har jeg liksom ikke noe valg, hehe.

Håper alle får en fin mandag og en fin start på uken ♡