hellooctober

Oktober blir en innholdsrik måned med masse morsomt på programmet. Helgene er fylt opp allerede, og i går startet ballet med Innflyttningsfest hos Elin! En utrolig koselig kveld med masse morro, og fine jenter!

Palma de Mallorca
Først ut er jentetur til Palma med mormor, tante og mamma! Dette er en tur vi har prøvd å få til en god stund, og nå ble det endelig en liten åpning i programmet. Vi reiser allerede til lørdag, og blir der til tirsdag! Jeg gleder meg utrolig mye til å nyte litt gode temperaturer, god mat og masse kos med favorittdamene mine ♡

Bryllup
Allerede helgen etter gifter min kjære Chahinez seg! Jeg har gledet meg til denne dagen i et halvt år nå, og de siste ukene har det vært ordentlig bryllupsfeber på jobb. Jeg kan nesten ikke vente med å se den vakre bruden i alle de fantastiske kjolene hennes! Og ikke minst blir det utrolig spennende å få være med i et Marokkansk bryllup. Jeg kan nesten ikke vente ♡

Mamma fyller 50 år
Mamma fyller 50 år neste torsdag, og det er nesten ubegripelig! Jeg kan ikke tro at min mor blir femti, og det viser nok en gang at alder kun er et tall! Spreke, fine mammaen min som holder seg utrolig godt ♡ Men feiring blir det i hvert fall, forhåpentligvis med en bedre middag ute og familiebursdag!

Halloween
Så var vi allerede i slutten av måneden, og halloweenhelgen. Jeg er jo kanskje litt over middels glad i å kle meg ut, så i år satser jeg på at det blir en ordentlig feiring. ♡

Nå er det på tide å komme seg ut i finværet! Resten av søndagen er satt av til kjærestekos og familiehygge! Ha en fin dag alle sammen ♡