IMG_7512IMG_7465IMG_7530IMG_7517

God sødag alle sammen! ♡ Har dere hatt en fin helg? Akkurat nå er jeg jo i Palma, så jeg har forhåndsskrevet innlegget til dere, men jeg er helt sikker på at jeg har det ganske så fantastisk! Disse bildene hadde jeg egentlig tenkt til å vise dere tidligere i uken, men det rakk jeg rett og slett ikke. Bildene er fra vår lille søndagstur forrige uke. Det var jo virkelig helt fantastisk vær den dagen, og på ettermiddagen da vi gikk tur hadde himmelen de samme vakre fargene som det stort sett var hele uken. Bladene har jo også startet å skifte farge, og Bettie sklir virkelig rett inn. Hvor nydelig er hun ikke der hun sitter i løvet? Jeg er virkelig helt fortapt i henne, og personligheten hennes, hun gir meg så mye glede i hverdagen.

Nå sporet det litt av her, hehe! Men håper dere får en super dag videre, og at dere får en fin start på uken! ♡