image
image
image
I går hadde vi en aldri så liten dag med shopping her i Palma. Alle fire damene kom tilbake til hotellet med til sammen en pose, så man kan jo ikke akkurat si at det ble noen stor-handling, hehe. Men det er noe jeg må si at egentlig er et stort problem om dagen, jeg trenger nye klær og har penger til det – men jeg finner ingenting som jeg kler eller liker. Eller det er vel heller det man kaller et luksusproblem (noe auto-correct på mobilen hadde veldig lyst til å kalle luksusprostituert). Det var like før det ble litt spontanshopping på Louis Vuitton av noe som jeg hverken trenger eller har tenkt så mye på at jeg vil ha, så nå er jeg veldig glad for at fornuften slo til før jeg dro kortet. Men nå kan jeg jo heller unne meg noe jeg virkelig har lyst på hjemme i steden, og det er i hvert fall en ting som ligger i bakhodet og lurer, hehe.

Men nå ble det mye babling her. Håper alle får en strålende tirsdag, så snakkes vi når jeg er tilbake på norsk jord! xo