bGod morgen, og god mandag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? ♡ Min har vært veldig fin, og høydepunktet med helgen var at min kjære Chahinez giftet seg! Jeg har aldri sett en så vakker brud i hele mitt liv, hun var rett og slett helt fortryllende! Alle kjolene, sminken, håret, skoene – ja, alt var perfekt! Jeg ble bare sittende å måpe (og gråte litt da, men det er vel vanlig i bryllup?). Det var rett og slett et minne for livet, og jeg gleder meg utrolig mye til å se bildene fra dagen!

I dag er det jo mandag igjen, og en uke siden jeg var i Palma. Jeg har fortsatt en del bilder igjen å vise dere, så det kommer nok i løpet av uken. Men denne mandagen er det sengen som fikk stå i fokus, hehe. Hvor lekker var ikke denne? Jeg har en liten svakhet for sengegavler, og jeg syns denne var så fin. Hotellsenger er noe av det beste jeg vet! Og denne var absolutt inget unntak ♡ Jeg elsker det hvite sengetøyet som mirakuløst alltid er perfekt når man skal legge seg, uansett hvor rotete du forlot sengen. Nei, altså hotellsenger dere ♡ hehe

Nå er det på tide å stå opp her i huset, og komme seg på jobb. Håper alle får en super dag!