IMG_7819IMG_7825

Noen favoritter om dagen i kategorien tilbehør. Vesken er fra Tory Burch og ble kjøpt da jeg var på jentetur i New York i 2013. Den har jeg faktisk ikke brukt så frykelig mye før nå, men i det siste har den blitt flittig brukt. Hårbåndet er fra h&m, og er perfekt for bad hair days. Solbrillene er fra Chanel og ble kjøpt i Las Vegas i fjor sommer. De har vært favoritter helt siden da, og kommer nok alltid til å være det! Ordentlig diva-briller i sort og hvitt.

God mandag forresten! Har dere hatt en fin start på uken så langt? Jeg måtte virkelig begrense meg for å ikke komme med et «interiør» innlegg allerede i dag, hehe. Men i morgen kommer det altså, jeg håper dere syns det er greit? Jeg kunne ønske jeg fikk nøklene i hånden i morgen, for jeg er så gira på å komme i gang nå at jeg ikke klarer å sitte stille. Pappesker er funnet frem og fylt opp, mamma sine kjøkkenskap er tømt og jeg har vanskligheter for å ikke begynne å pakke ned klærne mine også. Men jeg får bare smøre meg med tålmodighet, og heller kose meg med planleggingen.

Nå er det på tide å komme seg på jobb. Ha en fin dag alle sammen ♡