apartmentwishlist

1 – hvite roser, 2 – favorittsåpen fra L’Occitane, 3 – gullfarget sebra fra jonathan adler, 4 – hvit potteskjuler i stoff, 5 – sølvfarget omaggio vase fra kähler, 6 – små kaktuser, 7 – avlangt marmorfat fra mester grønn, 8 – skåler med gullstriper fra trend design, 9 – voluspa saijo persimmon duftlys, 10 – glassboks fra ellos, 11 – duft og duftpinner fra clean, 12 – stol fra ikea, 13 – kunstig grønn plante fra ikea

Det er så mye jeg ønsker å fylle leiligheten med. Planter, vaser, lys og annet pynt. Men etter å ha gått gjennom alt man MÅ ha, så ser jeg at pynten må vente noen lønninger, hehe. Men man kan jo ønske seg, eller hva? Det er jo snart jul, og denne julen blir det nok kun nødvendigheter til leiligheten og interiør på listen. Ikke at jeg har noe imot det akkurat, for det er jo noe jeg har ventet på å kunne gjøre i lang tid!

Jeg ønsker å ha en veldig lys stil i leiligheten, med innslag av grønne planter og metalliske elementer. Den er jo ikke så stor, så da hjelper det veldig med lyse rom. Gulvet på soverommet og i gangen skal garantert bli malt hvitt, så det blir en spennende prosess! Så får vi se om gulvet i stuen får noen strøk også. Er det noen som har erfaring med dette? Hvordan det holder seg over tid, og om det er vanskelig?

Forresten, om noen har tips til blogger, instagrambrukere eller nettbutikker som er verdt en titt så blir jeg overlykkelig om det blir lagt igjen en kommentar her. Ha en fin dag dolls ♡