IMG_6811IMG_6821IMG_6802IMG_6835

God morgen alle sammen, har dere sovet godt? ♡ Etter mye krangling med vekkeklokken er jeg endelig på vei til jobb. Sengen var altfor fantastisk i dag tidlig, og jeg skulle virkelig gitt mye for å ha blitt der en time til. Dessverre var ikke det mulig i dag, da jeg har en butikk som venter på at jeg skal åpne. Men i morgen dere, da skal jeg sove til ni med god samvittighet, hehe.

I dag har jeg gravet frem et antrekk fra november i fjor. Jeg hadde akkurat lykkelig sikret meg genseren fra samarbeidet mellom Alexander Wang og h&m. Dessverre er dette det første og siste antrekket med genseren, i og med at jeg syns det var litt vanskelig å finne anledning til å bruke den. Litt synd, for jeg syns egentlig at genseren er utrolig stilig!

Hva syns dere om antrekket? Har dere noen plagg dere bare MÅTTE ha, men som plutselig ikke ble brukt så mye allikevel? ♡