IMG_8882

God onsdag alle sammen! Har dere hatt en fin uke så langt? De siste dagene har gått til jobbing, pakking og en tur på ikea. Mamma og jeg tuslet rundt og puttet det ene og det andre til leiligheten i handlekurven. De fleste tingene til kjøkkenet er nå klart, og de større møblene tenkte jeg at jeg skulle vente med til jeg har overtatt. Det må litt måling og testing ut før de innkjøpene kan starte. Jeg er litt overgiret, så jeg er redd for at jeg kommer til å handle vilt og ende opp med at ingenting passer. Derfor prøver jeg å ta det litt med ro, og styre meg, hehe.

IMG_8890

Men det er vel ingenting galt med å titte rundt etter inspirasjon? Heldigvis har mamma et helt lager med interiørmagasiner som jeg kan bla meg gjennom. Det er jo så mye fint, og jeg skulle egentlig ønske at jeg hadde et helt hus å dekorere! Men det får bli neste kjøp, hehe. Nå har jeg mer enn nok med å finne smarte løsninger for å få plass til alt av klær og andre ting jeg har fylt opp rommet mitt med de siste årene. Forhåpentligvis blir det bra til slutt.

IMG_8893

Slik ting ser ut nå så er det kun litt over en uke til jeg overtar, og jeg kan nesten ikke vente. Jeg har bestemt meg for at jeg kommer til å male alle gulvene, så det skal gjøres de første dagene. Derfor blir det nok ikke til at jeg flytter inn før om en to ukers tid. Men to uker dere, det er ikke akkurat så lenge! Hehe, jeg er så altfor spent nå, sitter med tusen sommerfugler i magen og med et stort smil om munn. Men nå skal jeg ikke kjede dere mer!

Ha en strålende dag ♡