God søndag dere ♡ Har dere hatt en fin helg? Til slutt kom helgen til meg også, noe som var utrolig deilig og veldig nødvendig! Det har vært en hektisk uke med masse som måtte fikses, så i dag var det godt å få sove ut og starte dagen rolig. Vanligvis er søndager hellig for meg, men denne søndagen er jeg veldig klar for å komme i gang med. Om noen få timer skal jeg av sted for å gjøre noe veldig spennende! Dere får se og høre mer om det i morgen, det lover jeg.

Som dere ser er min første video lagt ut på bloggen. Det tok noen år, rett og slett fordi jeg syns det er sykt kleint. Men jeg syns ikke bildene yter rettferdighet når jeg skal vise dere vippene, så da tenkte jeg at vi skulle prøve med video. Som dere kanskje ser så er det ikke alltid så lett å filme seg selv, i hvert fall ikke med lukkede øyne. Men om man retter blikket mot vippene, så ser dere hvor fantastisk tette og fine vippene blir når man lar Agnes utføre magien sin. Jeg har gått til Agnes i over to år nå, og jeg er alltid like fornøyd. Det sier seg kanskje selv, ettersom jeg har gått til henne så lenge.

– Sjekk ut Neglhuset på facebook her, for å se flere bilder og mer av månedens tilbud –

Ha en fin dag alle sammen ♡