na

God morgen hjerter ♡ Har dere hatt en fin helg? Det har så absolutt jeg! I går nevnte jeg jo at jeg skulle noe veldig spennende, og som dere ser, så var det å overta leiligheten min. Nå er jeg virkelig i syvende himmel! Jeg er så glad, og veldig spent på tiden fremover. Etter litt vasking så startet vi rett på med å male gulvet, så første strøk er allerede på plass og det andre kommer i dag. I morgen blir det sofa-leting, så ja, det er mye som skal på plass nå i uken som kommer. Det hadde vært veldig gøy om det hadde begynt å se ut som et hjem til helgen, men jeg tror nok kanskje at jeg er litt optimistisk da, hehe.

Sånn ellers vil jeg bare takke for alle gode tips og koselige tilbakemeldinger på leiligheten og interiørsnakket! Dere er virkelig herlige, og det er veldig gøy for meg å dele dette med dere. Den største gleden er jo den man deler med andre, er det ikke det de sier? Jeg er i hvert fall veldig enig i det! Nå gjenstår det bare for meg å ønske dere en riktig god start på uken, håper den ikke blir alt for tung ♡ Snakkes snart!