produktene er sponset

IMG_0663

Tidligere denne uken var jeg innom Kalisi Skandinavia og herlige Marikken! Jeg skal snart sette på hår igjen, så vi tittet litt på farger og snakket om alt og ingenting. Vanligvis så pleier jeg å ha en liten pause om sommeren, for å så sette på igjen så snart alt av badeferier og slikt er over. Men denne høsten har vært så hektisk at jeg ikke har rukket å være innom før. Det har helt ærlig vært litt fælt ettersom at jeg føler meg veldig mye bedre med litt tykkere og lengre hår. Og nå som julebordsesongen er godt i gang, så er det ikke et alternativ å ikke få satt på det fantastiske håret igjen, hehe. Så da er det ikke noe annet å gjøre enn å lage litt tid.

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som liker å pynte meg litt ekstra i desember, så jeg har fått en rabattkode til dere. Rabattkoden er rett og slett «KAROLINE» og gir dere hele 20% på teip extensions. De som har lest bloggen min en stund vet hvor fornøyd jeg er med håret, og hvor godt jeg liker å gå til Marikken. Over ser dere resultatet etter sist, og jeg regner med at dere skjønner hvorfor jeg lengter sånn etter å få satt på igjen. #perfecthair

IMG_9193

Jeg fikk også en helt fantastisk goodiebag med meg, stappfull av herlige produkter som virkelig er perfekte nå i festsesongen. Jeg kan nesten ikke vente med å teste ut alt, og dere får selvfølgelig høre hva jeg syns om produktene etterhvert som jeg har fått testet de. 

For å bestille gratis konsultasjonstime er det bare å fylle ut bookingskjema her ♡