IMG_9053 IMG_9060

Ting begynner å komme på plass i leiligheten, og her ser dere litt av stuen. Jeg er veldig fornøyd med sofaen, forelsker meg mer og mer i den ettersom tiden går. Den er veldig lys grå, nærmest litt isblå/grå og er helt perfekt i størrelsen til min lille stue. Sofaen fant jeg på A-møbler og den var ganske fin i pris også ♡ Bordet er etter oldemoren min, og gjør virkelig hele stuen etter min mening! Jeg har også fått utrolig mange fine tilbakemeldinger på det, noe som er utrolig koselig ettersom jeg er så glad i det selv. Dessverre var det litt dårlig lys da jeg tok bildene, så de ble litt kornete, men dere får i hvert fall et inntrykk av hvordan mitt lille stuehjørne ser ut nå og også hvordan det ble med det malte gulvet! Hva syns dere om det forresten? Selv er jeg veldig fornøyd!

Soverommet begynner også å bli ferdig, men der mangler det fortsatt litt. Lover at dere skal få se så fort det er klart! Ønsker dere forresten at jeg filmer leiligheten når den er klar, eller foretrekker dere bilder? En liten tour rundt leiligheten skal jeg nok få til om dere ønsker det, hehe.

Ha en fin dag alle sammen ♡