image1

Hvor perfekt passet ikke Jonathan Adler skålen til bordet? Jeg syns det ble utrolig fint, og det gjorde seg virkelig. Denne skålen har jeg hatt lyst på siden før jeg kjøpte leiligheten, og det var nesten så jeg brøt mitt eget løfte om å ikke kjøpe noe pynteting før jul. Men så kom Cathrine og Karoline inn som reddende engler og ga meg den som innflyttningspresang. Tusen takk jenter ♡

Jeg hadde jo som mål å få malt ferdig gangen denne uken her, og med fantastisk hjelp fra mamma, så males tredje og siste strøket i dag! Da er det jeg absolutt ville gjøre av «oppussing» ferdig, og jeg kan bruke mer tid på å kose meg i leiligheten. Alt har jo gått utrolig fort, og i ett, så det har egentlig ikke gått helt opp for meg at det er min leilighet. Tipper at det vil bli mer virkelig når alt av klær og sko kommer på plass, og ikke minst alt annet rart. Nå er det jo gjerne sånn at jeg føler at jeg alltid har glemt noe hjemme hos mamma og pappa, akkurat som at jeg er på besøk et sted. Jeg regner med at det kommer til å fortsette sånn en stund til også, men jo mer av tingene mine som kommer på plass, jo mer føles det som mitt hjem. Mamma, lillesøster og jeg var også en tur på IKEA igjen her om dagen, så nå mangler jeg bare å få skrudd opp resten av garderoben. Selv om jeg selvfølgelig skulle ønske jeg hadde større plass, så tror jeg det blir veldig bra! Gleder meg til å vise dere når det er klart ♡

Håper alle får en super dag, og ikke minst helg! Kos dere masse. Xo