IMG_9403IMG_9520IMG_9528IMG_9533IMG_9522IMG_9534

God onsdag, og 9. desember ♡ I helgen var macen på spa hos pappa, og nå fungerer den akkurat som den skal igjen. Tusen takk til daddycool som fikser det meste! Nå mangler det bare litt dagslys, og noen ledige timer, så kan bloggen bli seg selv igjen, hehe. Her om dagen var det en halvtime med lys i leiligheten som jeg prøvde å utnytte til å knipse litt bilder av somerommet. Det er som nevnt ikke helt klart enda, men garderoben har kommet opp og er nesten klar, så jeg tenkte jeg kunne vise dere hvordan det ser ut akkurat nå. Hva syns dere?

Sånn bortsett fra mamma og pappa, så hadde jeg mitt første familiebesøk i leiligheten på mandag. Mormor og bestefar kom innom på kaffe, kaker og inspisering av leiligheten. Det var utrolig koselig, og jeg fikk mange gode tips til innredning og gode løsninger. Og ikke minst, så fikk jeg vakre roser og stekepanner fra woll! Jeg er så altfor heldig som har så herlig familie. Tusen takk 

Nå er det på tide å gjøre seg klar for jobb, ha en strålende dag alle sammen ♡