IMG_5887IMG_9721

God jul alle sammen! Har dere hatt noen fine dager? Da jeg var ferdig for kvelden på tirsdag bar det rett hjem til mor og far, og her har jeg campet siden. Det er så godt å være «hjemme» igjen etter noen stressende uker. Jeg hadde en utrolig koselig julaften med familie, fantastisk mat, og flotte gaver. Noe av det beste med kvelden var å se resten av familien pakke opp gaver som var nøye plukket ut, og se at det falt i smak! Selv fikk jeg alt jeg ønsket meg og mer til, mine kjære kjenner meg så altfor godt.

I kveld er det duket for nok et familieselskap, og jeg gleder meg veldig til enda mer herlig mat, latter og ikke minst – kaker! For meg er jul synonymt med kvalitetstid med familien, og jeg har aldri hatt noen stor interesse for å dra ut hverken første eller annen dag. Festingen sparer jeg helst til nyttårsaften, så slår jeg heller ut håret litt ekstra da. hehe.

Hva er planene deres for resten av julen? ♡