IMG_0163IMG_0166

– MY FAVORITE FOOD –

Crispy duck er noe av det beste jeg vet, og denne uken har Alexander og jeg hatt det til middag to ganger, hehe. Det er faktisk utrolig enkelt å lage selv, og det beste er at det blir like godt som på resturant! Ikke trenger man veldig mye for å lage det heller, det eneste er at det er greit å starte litt før man er sulten.

Du trenger:

♡ Andebryst

♡ Five-spice krydder

♡ Hoisin saus

♡ Agurk

♡ Vårløk

♡ Kinesiske pannekaker

 Først skar vi ruter på fettsiden, før vi gned inn hele brystet med five-spice krydderet. Deretter stekte vi andebrystet i stekepannen med den fettfrie siden ned til den fikk en liten stekeskorpe. Så satt vi brystene inn i ovnen på 200°C, og der stod de i 2-2,5t. Under denne tiden vil det komme ut en del fuktighet, dette øste vi ut underveis. Grønnsakene skal så kuttes opp, og de kinesiske pannekakene dampes over kokende vann. Vi brukte rett og slett en sil over en kjele med kokende vann. Til slutt er det bare å dra kjøttet fra hverandre, og servere med Hoisin saus.

Håper det var greit å forstå, og om ikke er det bare å spørre! Bon Appétit ♡