behandlingen er sponset

IMG_0364– 2 FOR 1 PÅ VIPPE-EXTENSIONS –

Hva med å starte et nytt år med å føle seg fresh til alle døgnets tider? Med å korte ned tiden på badet med 10 minutter? Med å få dådyrøynene man alltid har strebet etter?

Neglhuset har nå 2 for 1 på vippe-extensions, og det lønner seg å booke før det blir tomt for ledige timer. Det hele går ut på at man booker time sammen med en venninne/mor/søster/bekjent. Timene trenger ikke være etter hverandre, eller samme dag – men da må personen som har den første timen betale for begge. Dette er en helt super mulighet til å spare en del penger på en slik behandling, så om du ønsker å teste det ut vil jeg anbefale å slå til. Selv var jeg hos Agnes for første gang høsten 2013, da venninnen min Ida og jeg fant ut at vi måtte teste det etter at Ida Wulff hadde lagt ut et lignende tilbud på sin blogg. Jeg kan fortsatt huske hvor fornøyd jeg var etterpå, og den dag i dag er jeg fortsatt like fornøyd. Eller vi kan vel heller kanskje kalle det frelst og avhengig – for jeg vil aldri gå uten igjen. Hehe.

Tilbudet varer ut januar, og for å booke time kan du ringe eller sende sms til dette nummeret: 45 83 31 66