IMG_0082

VOLUSPA SAIJO PERSIMMON

Min absolutte favoritt når det kommer til Voluspa sine lys. Det lukter så utrolig godt, og at boksen er så fin er heller ingen bakdel. Nok en fin julegave som ventet på meg under treet i år!

Nå sitter jeg på bussen tilbake til Oslo etter en veldig fin helg hjemme hos mamma og pappa. Jeg stod opp ganske tidlig i dag for å kunne starte uken med en treningsøkt etterfulgt av et langt, varmt bad og en god frokost! Det å legge meg tidligere, og da også kunne stå opp tidligere er et av hovedmålene mine for 2016. Bortsett fra de dagene hvor jeg jobber til 22, så bruker jeg jo bare de siste timene om kvelden på tull uansett, så da er det bedre å legge seg tidlig for å kunne få litt mer ut av morningen dagen etter. Dette har fungert veldig godt hittil i hvert fall, og jeg har stor tro på at det kommer til å gjøre en stor forskjell på humør og energinivå fremover. Spesielt sammen med et mer nyttig kosthold og noen treningsøkter i uken!

Har dere noen gode tips til å få litt mer energi forresten? ♡ Ha en super dag!