IMG_9668IMG_9689IMG_9710

– SNAPSHOTS FROM A DATE IN DECEMBER –

Onsdag, og halvveis til helg! I hvert fall for de fleste. Hvordan har uken behandlet dere så langt? Jeg er selv ganske mør i hele kroppen etter to relativt tunge styrke økter, så i dag ble det en rolig start på dagen i dag. Formiddagen har blitt brukt på å hente pakker på postkontoret (dere skal selvfølgelig få se hva senere), og på å gjøre meg klar til jobb. Nå er jeg klar for en ni timers lang vakt, og jeg regner med at det blir rett i seng så fort jeg er ferdig for dagen.

I går hadde kjæresten og jeg en veldig fin kveld. Planen var egentlig at vi skulle ut å spise, og så på kino. Men da det nærmet seg slutten på dagen for min del lengtet hele kroppen hjem, og heldigvis har jeg en veldig forståelsesfull kjæreste som heller dullet med meg hele kvelden. Det ble derfor take-away og film hjemme på sofaen i steden. Filmen vi så het The Revenant, og den kommer visst på kino (?) nå snart. Absolutt en film jeg vil anbefale, selv om jeg syns det ble litt mye av og til, hehe.

Nå må jeg nesten komme meg videre her, ha en strålende dag alle sammen! ♡