IMG_1008IMG_1036

– READY 4 THE WEEKEND –

Veskene er pakket med treningstøy, bikini og penere klær til middager, og nå settes snuten mot Sandefjord. Kjæresten og jeg skal ha en rolig hotellhelg, og bare nyte at vi har fri i noen dager. Vi har sett frem til dette lenge, så det skal virkelig bli deilig. Kameraet er også pakket med, så vi får se om jeg klarer å utnytte at jeg har noen til å ta litt bilder.

Sandefjord er et sted jeg har veldig mange gode minner fra som liten. Mormor og bestefar leide nemlig et lite hus et idyllisk sted like utenfor en sommer, og vi var ofte i Sandefjord for å titte litt i butikker, spise lunsj og slike ting. Jeg har kanskje litt andre interesser nå som jeg er litt eldre, så vi tar veldig gjerne imot tips til steder å spise, plasser å besøke og butikker å titte i! Dere kommer jo alltid med de beste tipsene, så jeg setter utrolig stor pris på kommentarer som blir lagt igjen.

Nå må jeg nesten rive meg bort for å komme meg av sted, håper alle får en strålende helg, kos dere masse! xo