IMG_1072letIMG_1050

– SPRING, PLEASE COME EARLY THIS YEAR –

Plutselig var det februar, og vi er en måned nærmere vår og sommer! Og gud som jeg gleder meg. Jeg kan nesten ikke vente til det blir lysere og mildere ute. Som det juni-barnet jeg er, så jeg er uten tvil mest lykkelig på sommeren! Alt er så mye enklere da, og ikke minst mer morsomt. Ingrid og jeg snakket om det da hun var hos meg sist, hvor lite det frister å gjøre ting om vinteren i forhold til om sommeren. Neste vinter har kjæresten og jeg store planer om å få et lite avbrekk fra kulden og reise bort til varmere strøk. Det begynner å bli en stund siden jeg var i Thailand sist, så jeg regner med at turen kanskje går dit. Jeg elsker jo Thailand og alt landet har å by på, så jeg håper virkelig det. Vi har tittet litt på forskjellige steder, men kanskje dere har tips til destinasjon? Jeg blir som alltid utrolig glad for tips!

Forresten, dere vet de dagene hvor man er sykt flink når det kommer til kosthold, men så kommer man sulten hjem på kvelden og spiser en hel pizza? Vel, det er story of my life, haha. Det sklir altfor lett ut om kvelden, og det er veldig kjedelig når man har vært så flink hele dagen. Men men, sånn er det noen ganger og jeg prøver så godt jeg kan å ta det med et smil selv om jeg blir ganske oppgitt over meg selv, haha. Det gjelder rett og slett å ikke ha noe sånt i huset, og heller ha enkle og sunne alternativer når man må lage noe raskt. I dag har jeg planer om å ta ukens storhandling for å fylle opp kjøleskapet litt igjen. Så jeg håper det kommer litt inspirasjon til middager snikende på utover dagen.

Håper alle får en super dag! Kos dere masse ♡